La Universitat d’Alacant i Terra Natura Benidorm subscriuen un conveni per afavorir el desenvolupament d’activitats divulgatives i de recerca

La Universitat d’Alacant i Terra Natura Benidorm han subscrit aquest matí un conveni de col·laboració per afavorir el desenvolupament d’activitats centrades especialment en la divulgació, la formació i la investigació de diverses àrees científiques vinculades amb la biodiversitat, la zoologia, la conservació mediambiental o el tractament d’aigües entre d’altres.

L’acte de la signatura s’ha dut a terme al rectorat de la Universitat d’Alacant entre la rectora, Amparo Navarro, i el director general de Terra Natura Benidorm, Luis Perea.

Dins l’acord marc, es preveu la posada en marxa de diferents seminaris i cursos que seran impartits per professorat especialitzat en la matèria, i que versaran sobre temes d’interès per a la UA i Terra Natura Benidorm. Així mateix, el conveni de col·laboració recull la realització de pràctiques dels alumnes de la UA que assisteixen a lassignatura de Zoologia.

Entre els objectius del document de col·laboració hi ha, a més, fomentar la col·laboració entre les dues institucions per tal d’aprofundir en la formació i en la creació d’investigacions relacionades amb l’activitat de les dues entitats. El període de vigència daquest conveni serà de tres anys, encara que podrà ser renovat per períodes iguals.

El director general de Terra Natura Benidorm, Luis Perea, ha incidit en la “importància d’estrènyer llaços amb l’àmbit acadèmic per reforçar el coneixement i la investigació sobre qüestions relacionades amb la biodiversitat i la conservació, així com propiciar una primera experiència en l’àmbit de les pràctiques acadèmiques externes”. “Per nosaltres és tot un orgull poder signar aquest conveni amb la Universitat d’Alacant, reprenent així el contacte entre les dues entitats i estenent ponts per fomentar la formació dels universitaris”, ha concretat Perea.

Per part seva, la rectora de la UA, Amparo Navarro, ha assenyalat que “per a una universitat com la nostra tenir convenis de col·laboració que ofereixin la possibilitat perquè l’alumnat realitzi pràctiques sobre el terreny és fonamental, però també ho és pel compromís de la nostra institució amb la societat ja que ens permet impulsar la transferència de coneixement i contribuir al desenvolupament del nostre entorn”.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: