La Universitat d’Alacant i l’Agència Valenciana Antifrau col·laboraran en matèria de prevenció i formació

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro i el director de l’Agència Valenciana Antifrau, Joan Llinares, han mantingut aquest matí una primera reunió de presa de contacte per abordar la possibilitat de col·laborar en diferents accions de conjuntes principalment en matèria de prevenció i formació. Un dels temes que ha suscitat més interès és la possibilitat d’organitzar cursos sobre contractació pública i subvencions, dos temes de gran preocupació per a les administracions públiques, en què l’Agència compta amb una gran experiència.

Ambdues entitats han quedat emplaçades a la propera signatura d‟un conveni marc de col·laboració a partir del qual arrencar un calendari d‟accions.

La reunió, celebrada al despatx rectoral, ha comptat també amb la participació de la directora d’Afers Jurídics i el cap de Servei de Formació de l’Agència, Teresa Clemente i Anselm Bodoque, respectivament. Per part de la Universitat d’Alacant hi han assistit la secretària General, Esther Algarra Prats, el vicerector d’Estudis, Qualitat i Llengües, Francisco Torres i el vicesecretari General, Josep Ochoa.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: