La Universitat d’Alacant fomentarà el turisme esportiu a la província

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro i el president de l’Associació per a la Promoció de l’Turisme Esportiu a Alacant, Francisco Fresno Llopis, han segellat aquest dimarts un conveni de col·laboració amb l’objecte de “establir vies per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació “que impulsin la Costa Blanca com a destinació turística esportiva.

Navarro ha destacat que “una de les grans virtuts de la província d’Alacant és la seva diversitat de sectors econòmics i el turisme és, sens dubte, un dels més importants. Un camp en el qual en la Universitat d’Alacant treballem des de diferents àmbits amb destacats reconeixements nacionals i internacionals per als nostres docents, investigadors i també estudiants de grau i màster “.

“El turisme esportiu és una oportunitat molt important que es treballa amb molt d’interès a la província i en la nostra universitat. Aquest conveni és una bona oportunitat per generar sinèrgies entre els diferents actors que participen d’aquest sector i contribuir a impulsar la província d’Alacant com un referent de l’turisme esportiu “, ha comentat la rectora.

Per la seva banda, Francisco Fresno ha assenyalat que “aquest acord és molt important per a la nostra associació i per als nostres objectius compartits. La Universitat d’Alacant compta amb molta experiència en el camp dels estudis turístics i també en l’esport “.

L’acord entre la Universitat d’Alacant i l’Associació per a la Promoció de l’Turisme Esportiu a Alacant és un conveni marc pel qual les dues parts es comprometen a treballar de manera conjunta per impulsar la realització d’activitats que serveixin per a la promoció de l’turisme esportiu a la Costa Blanca.

El text recull la intenció de dur a terme “seminaris i cursos que hauran de ser impartits per professorat especialitzat en la matèria i que versaran sobre temes d’interès per a la UA i Turisme Esportiu Costa Blanca” i també recull la importància de “fomentar la col·laboració entre les dues entitats per aprofundir en la formació i en el desenvolupament d’investigacions “relacionades amb el turisme esportiu.

Aquest text servirà com a base perquè les dues parts, i altres que poguessin adherir-se, estableixin convenis de col·laboració específics per desenvolupar iniciatives concretes que neixin a la llum de l’acord que avui s’ha signat.

A la signatura de l’conveni, que s’ha dut a terme a la sala de Juntes de Rectorat, han assistit a més de la rectora i el president, el vicepresident de l’Associació, Jorge Rodríguez; el tresorer, José Trigueros; el secretari; Pedro Martínez i un dels vocals de la Junta, Antonio Bolaños. Per part de la UA, la vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària, Catalina Iliescu i la secretària general, Esther Algarra Prats.

Informació i Foto: Universiat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: