La Universitat d’Alacant celebra el Dia Internacional de l’Esport

La Universitat d’Alacant commemora el Dia Internacional de l’Esport a través d’un ampli programa d’activitats que s’emmarca en el conveni de col·laboració entre les vuit universitats valencianes de la comissió autonòmica de l’esport universitari (CADU) i la Fundació Trinidad Alfonso per a la promoció del esport universitari.

Els equips federats de la Universitat d’Alacant (escalada, futbol masculí, orientació, rem masculí i femení, rugbi femení i masculí, triatló i voleibol femení) celebraran actes commemoratius amb motiu del Dia Internacional de l’Esport els dies 3 i 4 d’abril.

CARTELL DE L’ESPORT El dia 4 d’abril, el Secretariat d’Esports de la Universitat d’Alacant organitza una trobada lúdica esportiva amb els equips universitaris a les instal·lacions esportives del campus de Sant Vicent entre les 11 i les 15 hores en què participaran els esports següents: bàsquet, handbol, futbol, futbol sala, pàdel, rugbi, tennis i vòlei.

Tallers

Amb motiu del Dia Internacional de l’Esport i per tal de visibilitzar els valors de l’esport i promoure l’activitat física, la Universitat d’Alacant ha organitzat tallers esportius on la comunitat universitària tindrà accés gratuït a les activitats següents que es duran a terme. dies 3,4 i 5 d’abril: aikido, balls de saló, balls estils, crossfit, entrenament funcional, judo, karate, taekwondo, vòlei platja i ioga.

Les activitats tindran lloc a diferents espais del complex esportiu del campus de Sant Vicent que, igual que els horaris, es poden consultar a la pàgina web del Dia Internacional de l’Esport a la UA.

Torneig ergòmetre i press banca

El dia 4, la comunitat universitària tindrà l’oportunitat de participar en sengles tornejos d’ergòmetre i de press banca, per això l’únic requisit és ser estudiant de la UA i inscriure’s al gimnàs de la UA.

La prova d’ergòmetre consistirà a recórrer 1000m en el menor temps possible, valorant així el rendiment funcional en un remoergòmetre i la resistència a la fatiga en un període curt de temps.

La prova de press banca consistirà a aixecar, estirat en un banc pla i amb una barra olímpica (20kg), 5 repeticions amb el màxim pes possible. El guanyador serà aquell que, executant correctament aquestes repeticions, aixequi més kg.

Consell d’estudiants

Durant la setmana del 27 de març al 4 dabril, el Consell dEstudiants de la UA en col·laboració amb el Consell de la Joventut dAlacant; el Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària; el Vicerectorat d’Estudiants i el Secretariat d’Universitat Saludable, ha organitzat -en el marc de les activitats del Dia Mundial de l’esport a la UA- tornejos de futbol 7, bàsquet, vòlei-platja i pàdel.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: