La Universitat d’Alacant acull la X Conferència Internacional en Dret de Patents i Biotecnologia

El Departament de Dret Mercantil de la Universitat d’Alacant organitza demà la desena edició de la Conferència Internacional en Dret de Patents i Biotecnologia, que aquest any es titula Patents i Biotecnologia: Compromís primerenc i consideracions reglamentàries per a les invencions biotecnològiques.

L´esdeveniment tindrà lloc demà dimarts dia 15 de 9.30 a 14 hores al saló d´actes Ramón Martín Mateo de la Facultat de Dret i serà inaugurat pel vicerector d´Investigació, Juan Mora Pastor. Es podrà seguir, a més de presencialment, per retransmissió via streaming.

La conferència integrarà ponents de diferents universitats, advocats, empreses tecnològiques i professionals especialitzats en biotecnologia que oferiran un panorama real d’acord amb les seves especificitats relacionades amb els reptes legals i ètics de les invencions al camp de la biotecnologia, la protecció de dades clíniques o les plataformes i les dades genètiques.

En aquest sentit, “cada cop són més els que reconeixen que després de les tecnologies de la informació, la biotecnologia serà la propera economia avançada basada en el coneixement i on l’aspecte normatiu es mostra com un pilar essencial en aquest camp del coneixement”, expliquen els organitzadors.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: