La Universitat d’Alacant acull la primera Jornada FISAT sobre Realitats Migrants

La Universitat d’Alacant acull demà des de les 16 hores la primera Jornada FISAT sobre Realitats Migrants, que tindrà lloc a la sala d’actes de la Facultat d’Educació amb entrada lliure mitjançant inscripció prèvia fins a completar l’aforament. Organitzada per la Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás (FISAT) en col·laboració amb l’Associació Elín, l’esdeveniment comptarà amb les ponències de tres activistes de drets humans, una taula rodona i una actuació a càrrec de Thimbo Samb.

Segons expliquen des de l’organització, la Jornada FISAT sobre Realitats Migrants pretén ser “un punt de trobada per escoltar veus diverses que parlaran sobre migració i, sobretot, parlaran d’una altra manera de viure com a societat d’acollida i acollidora on prevalguin els drets humans per totes les persones”.

El programa començarà amb la inauguració, que comptarà amb les intervencions d’Ignacio Beltrán, director de FISAT, Roberto Mohedano, director del Secretariat de Responsabilitat Social de la Universitat d’Alacant, i Alberto Andrés, director de les plataformes socials salesianes FISAT de la ciutat de Alacant.

Tot seguit es desenvoluparan les ponències titulades Realitats d’origen i Realitats a la frontera sud, en les quals participaran activistes dels Drets Humans com Sani Ladan, president de l’Associació Elin i activista especialista en migracions, Paula Domingo, carmelita de la Caritat Vedruna, treballadora social i membre d’Elín, i Ramsés M Azumik, educador social. Posteriorment, s’obrirà als assistents la participació en una taula rodona amb els mateixos protagonistes i, finalment, tancarà la jornada Thimbo Samb, actor, youtuber i instagrammer, que interpretarà la seva obra El somni és vida.

La Jornada FISAT sobre Realitats Migrants també compta amb el suport del Vicerectorat d’Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social de la Universitat d’Alacant, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: