La segona edició d’Unnova incentiva la innovació entre els estudiants de la UA

La segona edició del projecte UnnovA, finançat per la Generalitat Valenciana, ja està en marxa a la Universitat d’Alacant. Amb l’objectiu d’incentivar la innovació, UnnovA es desenvolupa mitjançant diverses activitats: una formació, una difusió presencial mitjançant la celebració d’un esdeveniment d’innovació a cada centre de la UA i una difusió digital a través de xarxes socials i del web.

La iniciativa sorgeix per i per als estudiants ja que durant el seu desenvolupament se’ls permet fer una participació completament directa i activa en totes les actuacions, sent ells els protagonistes i donant-los l’oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements personals i els apresos a la carrera. A més, des d’UnnovA, se’ls proporcionen cursos, tallers i seminaris, que avui dia estan en marxa, amb professionals i experts perquè els/les alumnes obtinguin un ampli arc de coneixements i habilitats en innovació i emprenedoria abans d’acabar la seva etapa universitària , cosa que els serà de gran ajuda en el seu futur laboral. Juntament amb aquesta formació i desenvolupament de competències hi ha els esdeveniments, que compten amb la participació d’un o diversos casos d’èxit en innovació d’egressats de la UA, d’aquesta manera els estudiants coneixen de primera mà casos de referència al seu àmbit acadèmic que els motivin a innovar i entenguin que la innovació no és sempre allò que sembla.

La propera presentació tindrà lloc el dia 16 a la Facultat d’Economia, a les 17 h, i el dia 24 serà el torn per a un seminari sobre Grasshopper a la Sala Multimèdia de l’edifici de Rectorat.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: