La UA participa demà a la V Lectura d’el Tirant lo Blanc amb motiu de la celebració de el 9 d’octubre

L’Ajuntament d’Alacant, la Universitat d’Alacant i La Cívica-Escola Valenciana de l’Alacantí organitzen un any més la lectura col·lectiva de el Tirant lo Blanc com a part dels actes commemoratius de el 9 d’Octubre a la ciutat d’Alacant.

Aquesta lectura col·lectiva, en la qual participen estudiants de diversos centres de secundària de la ciutat d’Alacant, es farà de manera virtual a partir de les 18 h a: https://www.facebook.com/alicantecultura.es i estarà disponible per a seva consulta durant una setmana. La lectura comptarà la participació de 15 estudiants de la UA que formen part de l’Voluntariat Lingüístic. Aquest grup, coordinat pel Servei de Llengües, col·labora en activitats per normalitzar el valencià i promoure el multilingüisme en l’àmbit universitari i en la societat.

Els membres de l’Voluntariat Lingüístic llegiran les últimes pàgines de l’obra de Joanot Martorell, concretament el capítol titulat “Les conseqüències de les sobtades morts” i han preparat un atrezzo especial per ambientar la lectura en l’època en què es desenvolupa la novel·la de cavalleries per excel·lència de la literatura catalana.

A més, les xarxes socials de Servei de Llengües de la UA (@ * llenguesUA a * instagram, * twitter i * facebook) llançaran en format de píndoles els vídeos del seu Voluntariat Lingüístic a partir d’el 9 d’octubre i els dies següents.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: