La UA organitza el Taller d’Expert Avaluador de la Comissió Europea

El proper dia 31 de gener se celebrarà a la Universitat d’Alacant el Taller d’Expert Avaluador de la Comissió Europea que, organitzat per la subdirecció de Projectes Internacionals de R+D+i del Servei de la Gestió de la Investigació, té com a objectiu formar als investigadors i investigadores interessats a participar com a avaluadors en els diferents programes finançats per la Comissió Europea.

El taller començarà a les 9:30 h, a la sala de juntes de l’edifici de Rectorat amb la presentació de Juan Mora Pastor, el vicerector de Recerca, i per assistir-hi cal inscripció prèvia. La seva celebració respon a l’objectiu marcat pel vicerectorat per fomentar la participació dels grups de recerca de la Universitat d’Alacant a les convocatòries del Programa Horitzó Europa per tal que impulsin la investigació col·laborativa amb els actors més rellevants del panorama nacional i internacional ja que, tal com assenyalen des del mateix vicerectorat, la participació en convocatòries europees és un procés una mica més complex que a la resta de programes i presenta un alt nivell de competitivitat, per la qual cosa estar familiaritzats amb elles és crucial per assolir l’èxit.

A més dels tallers, s’ha editat el manual “Fes-te Avaluador de la Comissió Europea. Guia pas a pas”, que s’actualitza puntualment quan hi ha novetats i s’han fet una sèrie de vídeos on els investigadors expliquen les seves experiències personals.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: