La UA dedica un seminari a “La literatura hispanoamericana a l’aula: Mestre Benedetti i altres propostes didàctiques”

El proper dilluns 5 d’octubre comença el seminari “La literatura hispanoamericana a l’aula: Mestre Benedetti i altres propostes didàctiques”, com a part de les activitats organitzades per la UA en commemoració de l’Centenari del naixement de Mario Benedetti.

El seminari, organitzat pel Centre d’Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti (CEMAB) i el Departament d’Innovació i Formació Didàctica de la UA, abordarà propostes didàctiques centrades en l’obra de Mario Benedetti al costat d’altres projectes vinculats a l’ensenyament de la literatura hispanoamericana i a el cànon escolar.

Dirigit pels professors de la UA Ramon Llorens i José Rovira Collado, el seminari es retransmetrà per streming i amb accés lliure a través de Canal Youtube de l’CEMAB (directes en aquest enllaç).

Eva Valero, directora de l’CEMAB, Maria Tabuenca, vicedegana de la Facultat d’Educació, Ramón F. Llorens, director de el seminari i José Rovira Collado, codirector, inauguraran el curs el dilluns 5 d’octubre a les 10:30 hores, ia les 11 hores José Manuel d’Amo Sánchez-Fortún (Universitat d’Almeria) impartirà la conferència inaugural “Mutacions en el cànon escolar de lectures iberoamericanes: nous horitzons en la formació de l’lector literari”.

El seminari, que es prolongarà fins al 6 d’octubre, abordarà diversos temes a través de sessions de comunicacions i tres taules rodones: Joves investigadores; Mario Benedetti. Poesia a les xarxes més enllà de l’centenari, i La literatura hispanoamericana a l’aula: realitat o utopia ?.

Informació i Foto: Uniersitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: