La UA celebra la seva II jornada dels Technology Transfer Days al voltant de l’Agroalimentació, alimentació i dieta hospitalària

El proper 21 de febrer se celebrarà el II Technology Transfer Day, un esdeveniment on line que, organitzat per l’Oficina de Transferència de Tecnologia de la Universitat d’Alacant (OTRI), forma part d’un projecte finançat per l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) a la convocatòria d’Accions Complementàries. Aquesta vegada, la trobada girarà al voltant de l’Agroalimentació, alimentació i dieta hospitalària.

Amb aquestes reunions, l’OTRI vol promoure col·laboracions beneficioses per a totes les parts implicades, tant per a les empreses com per a la universitat i els instituts tecnològics participants. Així, els Technology Transfer Days compleixen el doble objectiu de conèixer més de prop les empreses i les seves necessitats, alhora que es posen en contacte amb els grups de recerca que desenvolupen projectes interessants per a la seva activitat.

L’esdeveniment començarà a les 9.15 h amb la presentació i benvinguda institucional a càrrec de José Luis Todolí Torró, director del Secretariat de Transferència de la UA, i Andrés García Reche, vicepresident executiu de l’AVI, i continuarà amb la conferència impartida per Gonzaga Ruiz de Gauna Gutiérrez, el gerent de BIOVEGEN-Plataforma Tecnològica de Biotecnologia Vegetal, qui parlarà sobre el ‘Panorama de la biotecnologia vegetal i BIOVEGEN com a ecosistema d’innovació vegetal’.

Tot seguit, a les 10 h, començaran les reunions bilaterals privades entre empreses i grups de recerca de la UA que, amb una durada de 45 minuts cadascuna, se celebraran a diferents sales virtuals fins a les 14 h. Per participar a les sessions cal fer una inscripció prèvia.

Es tracta de la segona reunió d’un total de vuit que s’aniran desenvolupant en propers mesos i per a la seva organització la Universitat d’Alacant ha comptat amb la col·laboració de l’Institut Tecnològic de Producte Infantil i Oci (AIJU), l’Institut Tecnològic del Calçat (INESCOP) i l’Institut Tecnològic de la Informàtica (ITI).

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: