El MUA organitza la Trobada Platina Educa per clausurar l’exposició “Cinemacrobacies” de Pablo Auladell

El Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) organitza la Trobada Platina Educa, dimecres que ve 15 de febrer, a les 12 hores, amb motiu de la clausura de l’exposició de Pablo Auladell “Cinemacrobacies. Pel·lícules dibuixades”. La Trobada començarà amb la presentació del catàleg de la mostra, a càrrec de Calina Iliescu vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la UA, i Maripaz Martínez, codirectora de We Art Exhibitions i comissaria de l’exposició. Tot seguit, l’autor Pablo Auladell oferirà una xerrada sobre el procés creatiu de l’obra de l’exposició. La jornada continuarà amb la presentació de la pel·lícula “El somnis de Malinche”, a càrrec del director de Platí Educa, Octavio Dapena, i la projecció de la pel·lícula, dirigida per Gonzalo Suárez i dibuixada per Pablo Auladell. El somni de Malinche (2018) explica la tràgica història de la trobada entre el conqueridor espanyol Hernán Cortés i l’emperador Moctezuma, senyor de l’Imperi mexicà, a través de les paraules i la mediació d’una dona anomenada Malinche. La pel·lícula va ser estrenada el 25 de febrer de 2019 al Museu del Prado.

Finalitzarà la trobada amb una conferència-col·loqui a càrrec de Fernando R. Lafuente, director de la Revista d’Occident i del Màster de Cultura Contemporània de l’Institut Universitari de Recerca Ortega i Gasset.

Platino EDUCA és una plataforma que utilitza l’audiovisual i el cinema com a eines educatives, tant per a col·legis com per a universitats. Juntament amb EGEDA, entitat de gestió de drets de propietat intel·lectual, han fet possible aquesta trobada

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: