La Torre d’en Doménec demana ajudes per poder reformar els gots de les piscines

La Torre d’en Doménec té a les piscines municipals un recurs no només esportiu, sinó també turístic i d’oci que atreu cada estiu a centenars de veïns i visitants. “L’objectiu és que cada any la piscina estigui en perfecte estat, però som conscients que a causa de l’ús es registren incidències que exigeixen programar una reforma”, explica el seu alcalde, Hèctor Prats.

La inversió que la Torre d’en Doménec ha d’afrontar per poder afrontar aquesta millora “és inassumible per a un poble amb recursos molt ajustats”. “No arribem als 200 habitants i l’economia que administra l’ajuntament es dedica pràcticament en la seva totalitat a atendre les necessitats bàsiques i els recursos públics que demanda la nostra població”. Per això, “els estalvis són molt limitats i es dediquen a inversions estrictament necessàries”.

L’oportunitat de comptar amb una línia de fons públics des Diputació, tal com ha reivindicat aquesta mateixa setmana la presidenta provincial de l’PP a Castelló, Marta Barrachina, “seria de gran ajuda per a un poble com el nostre”. Necessitats com les que demana la piscina “podrien ser ateses amb aquestes subvencions públiques que per a una institució com la Diputació Provincial poden suposar una quantia mínima però que, per a un poble com el nostre, són una ajuda crucial”.

En aquest sentit, l’alcalde de la Torre d’en Doménec ha fet una crida a l’Ajuntament d’Ajuntaments “per atendre la crida dels més petits i resoldre problemes que per a pressupostos mínims com el nostre resulten inassumibles”. “És un esforç diari el que fem, ja no només per tenir cobertes les necessitats dels nostres veïns, sinó també per garantir-benestar i qualitat de vida en una constant batalla contra la despoblació. L’ajuda dels més grans és vital per evitar que desapareguem “, ha considerat el primer edil.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: