El PPCS urgeix al PSOE protegir la costa després d’un 2020 amb només un 5% d’inversions

L’exercici 2020 va ser nefast en matèria de regeneració de la costa i 2021 va camí de repetir aquell escenari. Així ho ha denunciat el senador d’el PPCS, Vicente Martínez Mus, que ha denunciat l’ínfim grau d’inversions de Govern de Pedro Sánchez el 2020 a Castelló, un 5%, i el càstig a què el 2021 segueix sotmetent a el litoral castellonenc.

“La província s’ha aixecat en contra de les polítiques lesives d’un PSOE que en lloc d’invertir per protegir i frenar l’erosió, malgasta en enderrocs i assenyala a poblats singulars, com és el cas de Torre la Sal, com el seu objectiu a destruir “. I per al PP, explica Martínez Mus, “l’objectiu de les polítiques a la costa haurien de partir de la protecció i mai de la destrucció”.

En efecte, el 2020, dels 700.035,09 euros que el PSOE havia consignat per al litoral, “es van invertir poc més de 34.000 euros”. Una xifra “irrisòria que constata el grau d’abandonament i deixadesa de les polítiques de l’esquerra cap al nostre territori”. Un resultat “que desitgem que no es repeteixi el 2021” però que lamentablement estem veient com va camí de repetir aquestes quanties ridícules que constaten la manca de gestió i compromís amb la província “.

Avui, ha declarat el senador d’el PPCS, “el PSOE segueix la seva croada contra Castelló i els seus poblats singulars, aquells que haurien d’estar protegits i, per contra, l’esquerra vol destruir-los”. Moncofa, Nules, Almenara i Torre la Sal, a la Ribera de Cabanes, són “la diana d’unes polítiques lesives que malgasten els diners públics en enderrocar patrimoni mentre la regressió, especialment en el tram sud de la nostra província, fustiga de forma permanent a la nostra costa “.

Des del PPCS, “estarem de la banda de les polítiques que sumen, que protegeixen i que garanteixen el futur i la preservació dels béns singulars. Anem a fer de cordó sanitari davant de la croada socialista contra el nostre litoral, i ho farem de la mà dels veïns que es neguen a veure com cada dia es perden metres a les nostres platges “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: