‘La tempesta’ de William Shakespeare amb versió de Roberto García torna al Teatre Rialto

El Teatre Rialto reposa la producció de l’IVC ‘La tempesta’ de l’11 de gener al 5 de febrer, un dels grans èxits de la temporada passada del qual van gaudir més de 4.500 espectadors i espectadores.

Aquesta és una proposta agosarada i visualment sorprenent, amb versió i direcció de Roberto García i amb l’al·licient d’un repartiment de nou intèrprets de primer ordre i de diferents generacions encapçalat per la gran actriu valenciana Teresa Lozano en el paper de Pròsper, a qui acompanyen Marina Alegre, Álvaro Báguena, Paula García Sabio, Nelo Gómez, Jaume Ibáñez, Jacobo Julio Roger, Jaime Linares i Manuel Maestro.

‘La tempesta’ és l’última obra que va escriure Shakespeare, i l’illa on transcorre l’acció és una mena d’espai de creació on Pròsper seria el dramaturg i Ariel, el director d’escena. És teatre dins del teatre, un lloc on pot passar de tot, on els personatges són llançats a un viatge revelador i de transformació.

I, com en tota obra de Shakespeare, estan els grans temes recurrents de l’autor: l’exercici del poder, la llibertat a la qual apel·len tots els personatges, les presons mentals i físiques, la relació entre pares i fills, la venjança, el perdó i les segones oportunitats.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: