La Seu Universitària de Torrevieja acull la primera jornada “Intel·ligència artificial a l’esport i el dret”

FUNDEUN, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torrevieja, la Seu Universitària d’UA a Torrevieja i el Col·legi d’Advocats d’Oriola, organitza la primera jornada “Intel·ligència artificial a l’esport i el dret”, el proper dimecres 12 de gener a les 17 hores, a les instal·lacions de la Seu de la UA a Torrevella (Centre Cultural Verge del Carme). La jornada és gratuïta i, a més de presencialment, es podrà seguir per streaming inscrivint-se en aquest enllaç oa la pàgina web de http://www.fundeun.es.
La jornada comptarà amb les intervencions de Javier Plaza, catedràtic de la Universitat de València i expert en intel·ligència Artificial; Ramon Terol, director Acadèmic del Programa Executive Sports; Ramon Villot, Head of Legal & Compliance de Facephi Biometria; Francisco Fresno, director tècnic del Programa Executive Sports; i Diana Box Alonso, regidora d´esports de l´Ajuntament de Torrevella.

La jornada abordarà la tecnologia, esport i dret, de la mà de grans experts que mostraran exemples pràctics de com la intel·ligència artificial avança al món de l’esport i el dret i es realitzarà la presentació del programa Executive Sports Law. Aquest programa formatiu de 50 hores de durada, de gener a març, té com a objectiu principal la formació de professionals amb coneixements especialitzats en dret esportiu capaços de desenvolupar laboralment la seva carrera a clubs i empreses esportives, despatxos especialitzats, o federacions esportives. El Programa Executive Sports Law es dividirà en 8 blocs temàtics: Introducció al Dret Esportiu; Els Agents de lEsport; Dret laboral esportiu; Els drets audiovisuals i els patrocinis esportius; Dret Administratiu i sancionador a l’esport;. Dret fiscal i tributari a l’esport; Especialitats del dret del futbol; i Noves àrees emergents.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: