La Seu Universitària de la Vila Joiosa presenta la seva programació per al mes de setembre

Comença un nou curs a la Seu Universitària de la Vila Joiosa de la UA amb un programa d’activitats per al mes de setembre que començarà la setmana vinent, tal com ha detallat el director de la Seu, Jaume Ramis. L’assistència presencial a totes les activitats, estarà limitada a 22 persones (seleccionades per rigorós ordre d’inscripció al correu: seu.lavila@ua.es), encara que també podran seguir-se a través de google meet (connectant 10 minuts abans de l’esdeveniment)

La nova programació inclou conferències, presentacions i tallers de temàtica variada. La primera activitat tindrà lloc el proper dimarts 15 de setembre, a les 19 hores, amb una conferència a càrrec de Juan Vaello que versarà sobre “Els problemes com a oportunitats per educar”. Vaello és psicopedagog, orientador i professor tutor de Psicologia General i Psicologia Evolutiva a la UNED i autor de publicacions com Resolució de conflictes a l’aula (2003); Les habilitats socials a l’aula (2005); Com fer classes als que no volen (2007); i El professor emocionalment competent (2009).

El dijous 17 de setembre, a les 19 hores, la Seu acollirà la presentació del llibre “La muralla i el lluent. El pantà de Relleu i el regadiu històric de la Vila Joiosa”, a càrrec de Pablo Giménez, professor de Geografia de la UA i membre de l’Associació d’Estudis de la Marina Baixa i de l’Arxiu de Sella, col·lectius destinats a l’estudi i la defensa el patrimoni comarcal.

La següent activitat programada serà el taller “Registre i manipulació del so. Metodologia i consideracions “, el 19 de setembre, de 10 a 13 hores, impartit per Fernando Brunet qui porta 44 anys dedicat a el so. Ha gravat prop de 400 CDs de tot tipus i ha participat en aquesta faceta en pel·lícules de directors com Gutiérrez Aragón i actors com Ana Duato Aida Folch, Imanol Arias. Treballa com a enginyer de so en estudis amb clients com Blau i Negre, Reina Roja, Perico Sambeat, Ramón Cardo, Tete Montoliu, Brad Mehldan, Mark Turner o Pedro Iturralde.

El 22 de setembre, a les 19 hores, el catedràtic de el Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal de la UA i membre de l’Institut Universitari de Física Aplicada a les Ciències ia les Tecnologia, Adriano Camp Bagatín, oferirà la conferència “Exploració d’asteroides: llegint la història de el sistema solar. Aquesta és la primera de les tres conferències programades al voltant d’aquesta temàtica, a la qual seguiran, el 24 de setembre (19 hores) “La Galàxia Via Làctia: el nostre sistema d’estrelles”, a càrrec d’Ignacio Negueruela, catedràtic d’Astronomia i Astrofísica a la Universitat d’Alacant, i el 25 de setembre (19 hores) “Desenterrant cels oblidats. Astronomia a la protohistòria de la Península Ibèrica “amb el Doctor en Astrofísica, professor de la Universitat de la Llacuna i investigador adscrit a l’Institut d’Astrofísica de Canàries, Cesar Esteban

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: