La Seu Ciutat d’Alacant i l’Associació Espanyola de Geografia organitzen les II Jornades de Didàctica de la Geografia

Amb l’objectiu d’abordar els nous desafiaments i recursos en la docència de la Geografia en l’era de l’canvi global, la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, l’Associació Espanyola de Geografia i el Grup de recerca i d’innovació en Educació Geogràfica i Històrica, organitzen les II Jornades de Didàctica de la Geografia.

Les jornades, que compten amb la col·laboració de la Universitat de València, tindran lloc demà dimecres 24 de febrer, de 17:30 a 20 hores, a les instal·lacions de la Seu a Ramón i Cajal 4, amb les intervencions de Xosé Manuel Soto; Isabel María Gómez; Emilia María Tonda i Rafael Sebastiá; Jorge Olcina i Álvaro-Francisco Morote.

Les jornades seran presencials i també es retransmetran en directe al aquest enllaç.

programa

17:30-17:40 h. Presentació i inauguració de la Jornada

17:40-19:20 h. Sessió de comunicacions:

– LA FORMACIÓ DOCENT A LA GEOGRAFIA ESCOLAR. EL MÀSTER DE SECUNDÀRIA. Xosé Manuel Souto, Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials, Universitat de València.

– DIDÀCTICA DE LA GEOGRAFIA AMB LES TIG: PLANTEJAMENTS I RECURSOS PER A LA DOCÈNCIA. Isabel María Gómez, Departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques, Universitat d’Alacant.

– EL IGN COM A FONT DE RECURSOS DIDÀCTICS PER A L’ENSENYAMENT DE LA GEOGRAFIA. Emilia María Tonda i Rafael Sebastiá, Departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques, Universitat d’Alacant.

– PANDÈMIA I CANVI CLIMÀTIC: DOS REPTES PER L’ENSENYAMENT GEOGRÀFICA. Jorge Olcina, Departament d’Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física, Universitat d’Alacant; i Álvaro-Francisco Morote, Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials, Universitat de València.

19:20-19:45 h. Sessió de debat i prec de preguntes.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: