Els reptes “Muevete por la UA” sumen 79.647 quilòmetres recorreguts

Entre tots els participants de la present edició de “Muevete por la UA” ja s’han registrat 79.647 quilòmetres, el que significa un estalvi de 18.287 kg de CO2, segons les dades de l’Ecocampus, oficina impulsora d’aquest concurs que premia les persones que es desplacen a campus en bicicleta, a peu, amb patins, patí elèctric, cotxe compartit o transport públic.

Amb bicicleta, d’aquesta manera ha recorregut 72 quilòmetres Miguel Suárez, des del 7 de gener fins de 7 de febrer de 2021, en el trajecte que hi ha des de casa, al barri alacantí de Los Angeles, a la Universitat d’Alacant. Ell és el guanyador de la VI Repte “Mou-te per la UA”, que es tria per sorteig entre els participants.

El guardonat, que acaba de finalitzar la màster en Administració i Direcció d’Empreses i actualment és Alumni UA, ha triat entre els premis possibles una targeta regal de Decathlon, que li ha lliurat avui el vicerector d’Infraestructures, Sostenibilitat i Salut Laboral, Salvador Ivorra .

Aquest estudiant de 25 anys és un usuari entusiasta de l’aplicació de la UA CicloGreen, que és la que permet comptabilitzar les distàncies recorregudes. “És molt senzilla d’utilitzar i té altres utilitats, com la de comptar calories i veure la teva progressió”, explica Miquel, qui la segueix utilitzant en els seus viatges a la Biblioteca General de l’campus.

Fins el 21 de maig encara queden dos reptes en els quals es pot participar després registrar-se aquí.

oficina Ecocampus

L’Oficina EcoCampus de Gestió Ambiental de la Universitat d’Alacant va iniciar la seva marxa a principis d’l’any 2007 seguint les recomanacions de el Grup de Treball per a la Qualitat Ambiental i el Desenvolupament Sostenible de la CRUE (Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles). En aquest fòrum, les universitats públiques espanyoles consideren de gran importància posar els mitjans necessaris per a constituir oficines de gestió ambiental.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: