La regidoria d’educació de l’Ajuntament de Castelló reparteix kits de manteniment als zeladors de les escoles per reparacions ‘exprés’

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló ha renovat i unificat el material de treball dels zeladors de les escoles de la ciutat per a facilitar les reparacions menors. Es tracta d’uns 30 kit de manteniment amb una vintena de ferramentes bàsiques per a les reparacions express que se suma a la formació i millor capacitació que s’està donant als treballadors municipals.

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, que ha estat en el repartiment de les caixes als zeladors d’alguns centres, ha assenyalat que “és important renovar les eines de treball dels centres, que en molts casos estaven obsoletes o sense completar, per a donar capacitat d’acció als zeladors, que són els que coneixen el dia a dia dels centres i són fonamentals per al funcionament”. “És un pas més en l’aposta de la Regidoria per professionalitzar el col·lectiu dels zeladors i per agilitzar i fer més eficients i immediats els treballs”, ha destacat el regidor.

Els tècnics de manteniment de l’Ajuntament han entregat més de 30 caixes de ferramentes completes i iguals als zeladors, amb classificadors, martell, alicates normals i de tall, un joc de claus fixes i allen, flexòmetre, cutter, clau picoloro de fontaneria, atornillador a bateria inhalàmbric i joc de puntes, a més d’ulleres de protecció i guants de treball. S’unifiquen aixi les eines amb que compten els centres i es dota amb més mitjans i més nous als treballadors.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: