La regidoria d’educació de l’Ajuntament de Castelló informarà i assessorarà sobre el procés d’admissió de Formació Professional

La Regidoria d’Educació ha informat que l’Oficina d’Escolarització de la ciutat també oferirà informació respecte als cursos de Formació Professional dels centres de Castelló. Així doncs, el consistori reforça el seu compromís amb les famílies i l’estudiantat per tal d’orientar en formació i ocupació. A més, la ciutadania podrà continuar consultant els seus dubtes sobre els processos d’escolarització i admissió amb el correu habilitat de la regidoria, dubteseducacio@castello.es.

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita ha afirmat que “amb això, donem resposta a les peticions del Consell Escolar Municipal, que ens havia sol·licitat més informació en matèria d’FP”. El regidor ha assenyalat que l’Ajuntament manté “un compromís ferm amb la Formació Professional, que obri un ampli ventall d’oportunitats i de possibilitats educatives i econòmiques”.

Així doncs, l’Àrea encapçalada per Mezquita es coordinarà amb els centres per tal de facilitar el procés de matriculació tal i com va anunciar setmanes enrere. La web de l’Ajuntament ofereix una plataforma específica on es podran consultar les dades dels centres. Mitjançant aquesta adreça, també s’hi podrà accedir a les pàgines de les escoles i dels instituts de secundària que tinguen les seues direccions enllaçades.

Més aules de dos anys

Cal assenyalar que aquest nou curs, la ciutat de Castelló disposarà d’11 aules per a xiquets i xiquetes de dos anys. Aquestes se sumaran a les ja existents dels centres Benadressa, Sant Agustí, Exèrcit, Mestre Canós, Antonio Armelles, Bisbe Climent, Herrero, l’Illa i Blasco Ibáñez. Hi ha una aula de dos anys per centre, i dues al Blasco Ibáñez, amb 18 places per aula. Educació ha realitzat, a més, obres de millora als centres on ja hi havia aquestes aules.

El passat curs acadèmic, a Castelló van haver vora 1.250 noves matriculacions. La previsió de la Regidoria d’Educació és que 1.380 nous alumnes es matriculen als centres de la ciutat per al curs 2021-2022. El correu dubteseducacio@castello.es ha rebut més d’un centenar de consultes en l’últim any, els quals han estat resolts pel personal de l’Ajuntament.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: