La regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló impulsa una nova marca corporativa per a implicar la ciutat en les polítiques verdes i de reactivació agrària

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló impulsa una imatge corporativa, amb nous dissenys, perfil de xarxes socials i una web amb el nom Castelló és verd, per a avançar cap a una ciutat més sostenible que cuide el seu entorn natural i ajude a reactivar l’agricultura.

La nova marca s’ha estrenat en el marc de la jornada participativa oberta celebrada aquest dimarts per a definir el Pla d’Acció pel Clima i l’Energia 2030. Ha sigut desenvolupada amb la col·laboració de la cooperativa Mineral Gràfics. “Reforça un projecte que interpel·la a tots els elements de la ciutat amb la transició ecològica com a fil conductor, que situa la reactivació agrària com l’articulació d’un projecte de ciutat transformador”, afirma el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

El nou disseny acosta una imatge urbana/tecnològica/moderna a allò rural, intentant crear ponts entre una estètica avantguardista i el tradicional.

La nova marca de Castelló és verd contempla una nova web castelloesverd.es i perfils de xarxes socials en facebook (@castelloesverd), Twitter (@castelloesverd) i Instagram (@castellóésverd). Recollirà totes les propostes i polítiques que posen en valor l’activitat agroalimentària local i respectuosa amb el medi ambient, el paisatge agrari i rural del cinturó verd, la conservació de l’entorn natural i, en definitiva, totes les iniciatives que caminen cap a la transició ecològica.

La Regidoria té en marxa el Pla de Reactivació Agrària, que té l’objectiu d’impulsar del sector primari amb formes de producció agroecològica i canals curts de comercialització. .

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: