La regidoria de cultura de l’Ajuntament de Castelló presenta la XXV edició del Premi Nacional de Dansa ‘Ciutat de Castelló’

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Cultura que encapçala Verònica Ruiz, ha presentat aquest matí les bases del que ja és la XXV edició del Premi Nacional de Dansa ‘Ciutat de Castelló’. Ho ha fet acompanyada de la presidenta i el secretari de l’Associació Cultural Tepsícore, Gabriela Foschi i Ivan Magan respectivament, el gerent de la Fundació Caixa Castelló, Leopoldo Monfort, i el gerent de la Fundació Dávalos Fletcher, José Vicente Ramón.

La regidora Ruiz ha posat en valor aquesta convocatòria que “acull joves promeses del país de dansa clàssica, contemporània, espanyola i flamenca, i que permet a la ciutat gaudir del seu talent”. Ruiz també ha destacat l’esdeveniment com un espai d’oportunitats i visibilitat perquè “és idoni perquè joves ballarins i ballarines demostren les seues habilitats, capacitats i la seua projecció per tal de catapultar la seua carrera professional”.

Així doncs, la convocatòria entregarà el premi a la interpretació ‘Fundació Dávalos-Fletcher’ dotat amb 4.000 euros i el dret a assistir com a convidat a una companyia nacional o internacional de reconegut prestigi. També es concediran els quatre premis per especialitat ‘Ciutat de Castelló’ (dansa clàssica, contemporània, espanyola i flamenc), cadascun d’ells dotats en 1.000 euros. A més, entre tots les persones participants seleccionades per a la semifinal s’assignaran estades en distints centres i companyies de dansa.

Entre d’altres, el jurat tindrà en compte la dificultat tècnica i d’interpretació de les variacions presentades, el talent interpretatiu i capacitat de comunicació del ballarí o ballarina, així com el seu potencial i projecció de futur.
El premi es celebrarà durant els dies 21 i 22 de maig de 2022, i tots aquells joves d’entre 16 i 22 anys que vulguen participar poden presentar la documentació fins a l’1 de març a través de convocatorianacionaldanzacs@gmail.com.

Informacióp i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: