Bravo es reuneix amb la presidenta del TSJ per tractar el pla de reforços de personal, la creació de nous òrgans judicials i l’estat de les infraestructures

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, s’ha reunit amb la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJ-CV), Pilar de l’Oliva, per preparar la propera convocatòria de la comissió mixta Generalitat- TSJ.

Ambdues responsables han estudiat el pla de reforços del personal de l’Administració de Justícia a les tres províncies per a l’any 2022, així com la previsió de creació de 14 nous òrgans judicials que se sol·licitarà al Ministeri.

A més, han fet un repàs de l’estat del Pla d’Infraestructures Judicials que el 2022 suposarà una inversió de 68,4 milions d’euros. Entre els diferents projectes destaca el dels jutjats de la Vila Joiosa, a Alacant, les obres del qual han conclòs aquest mes i que estaran operatius a finals de febrer.

Finalment, la consellera ha traslladat a la presidenta del TSJ la conveniència d’agrupar els jutjats exclusius de violència contra la dona tal com s’ha fet amb l’experiència pilot duta a terme a Vila-real que assumeix els casos que es produeixen als veïns partits judicials de Nules i Segorbe.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: