La rectora de l’UJI visita Cevisama 2023

La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, ha visitat la fira internacional Cevisama 2023, que se celebra durant aquesta setmana al recinte firal de València, per tal de donar suport al clúster ceràmic, un sector que té una gran importància en la formació, investigació i innovació que realitza la universitat pública de Castelló.

En la seua visita, Alcón ha estat acompanyada per David Cabedo, vicerector d’Innovació, Transferència i Divulgació Científica de l’UJI, i per Agustín Escardino, director honorífic de l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC).

La rectora ha aprofitat per a visitar els estands de diverses empreses i entitats vinculades a l’UJI: Keraben, Ceracasa, i Cerámicas Aparici, patrons de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa; la patronal ASCER; i la Asociación Española de Fabricantes de Maquinaria y Bienes de Equipo para la Industria Cerámica (ASEBEC).

També ha visitat l’estand de l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC), en el qual ha estat acompanyada per Juan Vicente Bono, president d’ITC-AICE, i pel seu director, Gustavo Mallol.

Durant el matí, també ha tingut lloc la presentació de la fira Destaca en Ruta 2023, amb la participació del vicerector David Cabedo. Aquesta fira, organitzada per la Càtedra d’Innovació Ceràmica de l’UJI i per l’Ajuntament de Vila-real, es realitzarà a l’Alcora del 27 al 29 de setembre de 2023, amb la col·laboració del consistori de la ciutat.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: