La rectora de la UA ofereix als Puig seves instal·lacions per agilitzar les campanyes de vacunació massiva enfront del #Covid19

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, ha remès aquest matí una carta a president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per “transladarle nostra total i absoluta disposició a participar en el procés de vacunació a la població valenciana, oferint els espais universitaris per a això “. La rectora considera de vital importància l’agilitat en la vacunació, com a resposta a la més ràpida immunització possible d’aquesta.

L’excel·lent ubicació de l’campus universitari entre els municipis de Sant Vicent de l’Raspeig i Alacant, en l’entroncament de les autovies A-7 i A-77, «col·loca la situació de la mateixa en un punt de fàcil accés mitjançant vehicles i a el mateix temps una ràpida evacuació dels mateixos “, assegura. Tal com resa en la missiva, “es tracta d’un procès que diàriament es desenvolupa a la nostra universitat i està per tant completament verificat”, més quan en l’actualitat la institució universitària S’ha traslladat a format online la major part de la seva activitat docent i administrativa, mantenint a l’mínim la presencialitat en tot el seu recinte.

Navarro considera que “qualsevol aportació que contribueixi a augmentar l’eficàcia de tan important vacunació s’ha de posar a disposició de la Generalitat”.

A la carta remesa a l’President, la rectora inclou diversos plans d’ubicació en què, per informe tècnic de l’vicerectorat d’Infraestructures apunta com a espai idoni per a la instal·lació de les carpes, l’aparcament de l’zona Sud de Campus, situat entre el MUA i l’Aulari 3.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: