La Policia Local d’Almassora activa una campanya sancionadora per l’ús del mòbil al volant

La Policia Local d’Almassora inicia hui una campanya sancionadora en relació a l’ús del mòbil al volant. Les actuacions de vigilància s’estendran per tot el terme municipal i es mantindran fins al pròxim 28 d’abril, a fi de garantir l’emplene del Reglament General de Circulació y l’article 18 de l’ordenança municipal.

En aquest sentit, l’edil de Seguretat, Roger Beltrán, ha recordat que les dades confirmen que “per primera vegada l’ús del telèfon i d’aplicacions provoca més víctimes mortals que la conducció sota la influència d’alcohol i drogues” de manera que “totes les administracions hem d’unir forces per a conscienciar sobre la importància de ser prudents i de permetre que aquestes tecnologies interferisquen en la nostra atenció al volant”.

Cal destacar que la utilització del telèfon durant la conducció està classificada com a infracció greu en la Llei de Trànsit i Seguretat Viària. Aquesta mateixa normativa estableix sancions poden arribar fins als 200 euros, a més de comportar la pèrdua de tres punts del permís de conduir.

Paral·lelament, la Policia Local d’Almassora també ha activat aquest mateix matí una altra campanya de vigilància per a detectar infraccions o incompliments de l’ordenança municipal respecte a la tinença de mascotes. Entre els aspectes als quals prestaran especial atenció els agents destinats a aquestes labors destaquen la circulació d’animals solts per vies o espais públics, la recollida d’excrements i la normativa relativa als gossos catalogats com potencialment perillosos.

26 avisos durant el temporal

La Policia Local d’Almassora ha atés 26 avisos per incidències conseqüència del temporal de pluja i vent que ha afectat la localitat des de dijous passat. Detalladament, els agents han rebut 14 alertes ciutadanes per danys o situacions de risc ocasionades pel vent, altres nou per pluja i dues per incidències relacionades amb el clavegueram.

 

 

 

Informació i Foto: www.almassora.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: