El PP de Castelló es converteix en l’únic valor segur amb presència a tota la província

El Partit Popular de Castelló que millor pot defensar la província perquè està present a tot el territori. Així ho ha manifestat avui el nombre un del PP a Les Corts i president del PPCS, Miguel Barrachina, que s’ha mostrat orgullós que «més de 1.000 candidats defensaran les sigles del Partit Popular i els seus pobles en els 135 municipis de la província de Castelló «. «Això és fruit d’un treball diari d’una entrega constant i una presència permanent, no només a les grans ciutats, sinó també en l’últim dels racons amb presència en les grans ciutats i també a tot l’interior rural», ha afirmat Barrachina.

El candidat a les Corts va destacar que el PPCS és un partit «fort i unit, que aposta per la província i que arriba on altres no arriben; per això molta gent vol sumar-se al nostre projecte perquè sap que som l’única garantia d’futur per Castelló, per a la Comunitat i per a Espanya «.

A més, Barrachina ha afirmat que «la confiança en el nostre projecte és el reflex del treball que hem fet durant quatre anys en què hem demostrat que som el que volíem ser, un partit íntegre, honest i sense cap complex ideològic».

«Només el PP pot dir que hem conclòs una legislatura amb 523 regidors i alcaldes honrats i molt eficaços» ha assegurat el candidat a les Corts que ha posat com a exemple que en l’última legislatura tots els condemnats han estat de l’esquerra.

Informació i Foto: PP Castelló

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: