La Policia de la Generalitat imposa 524 multes durant el tercer cap de setmana de tancament perimetral, un centenar més que l’anterior

La Policia de la Generalitat ha imposat 524 multes durant el tercer cap de setmana de el tancament perimetral de les 16 ciutats més poblades de la Comunitat Valenciana, 93 propostes de sanció més que el cap de setmana anterior, en què es van imposar 431.

Més de el 80% de les multes (437) ha estat per incomplir el confinament, mentre que el 20% restant (87) ha estat per no utilitzar la mascareta o saltar-se el toc de queda. El Cos autonòmic ha identificat a 3.121 persones i a 2.609 vehicles.

D’altra banda, la Unitat Adscrita a la Generalitat ha inspeccionat 100 establiments i ha sancionat a 10 d’ells, 7 més que l’anterior cap de setmana, per incompliments de les mesures higienicosanitàries o l’aforament màxim permès.

S’han realitzat 290 advertències per ús inadequat de mascareta, per no respectar la distància de seguretat o per saltar-se el toc de queda, pràcticament la meitat que el cap de setmana anterior, que van ser 677. Durant aquests controls, també s’han aixecat 19 actes per tinença de drogues i armes.

Actuacions de la Policia Local

La Unitat de Coordinació d’Emergències Policials (Cempol), ha informat que les 16 policies locals de les poblacions perimetradas s’han realitzat 432 controls d’accés, 230 a la província d’Alacant, 164 a València i 38 a Castelló. No han hagut d’efectuar cap detenció per incompliment de la normativa anti COVID.

També ES han aixecat 2.252 actes, 605 més que el cap de setmana anterior. A més, ES han sancionat 23 establiments enfront dels 208 de el segon cap de setmana de perimetració.

Durant aquest cap de setmana han augmentat les denúncies per reunions no permeses, que han passat de les 161 registrades el cap de setmana de l’5 a el 7 de febrer a les 408 d’aquest últim. Finalment, les plantilles de policia local han hagut d’intervenir en 233 reunions en l’àmbit familiar o social, enfront de les 99 de el cap de setmana anterior.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: