La penya El Caragol aconsegueix el trofeu al millor bou de la fira del Roser d’Almassora

Informació i Foto: http://www.almassora.es

“Entregado”, exemplar de Cebada Gago patrocinat per la penya El Caragol, ha resultat elegit aquest matí com a millor bou de les festes del Roser. L’elecció del toro, amb la resta de premis del passat cicle taurí, ha tingut lloc aquest matí després del tradicional dinar de l’Associació de Penyes Taurines d’Almassora (APTA) en els salons de CaixAlmassora, patrocinadora del trofeu al bou de la fira. El president de l’entitat, Miquel Serra, ha lliurat el guardó i el xec de 600 euros als guanyadors en la màxima categoria.
En segon lloc ha quedat “Menyspreat”, exemplar de La Palmosilla que va compartir tarda amb el vencedor, patrocinat pel grup de penyes que encapçala Sant Roc. Però el de La Palmosilla no s’ha anat de buit. De fet, s’ha alçat amb el premi a la millor sortida que concedeix la penya El Corb i a la millor embolada, trofeu patrocinat per La Tabarra i La Galbana. El tercer lloc en la màxima categoria ha recaigut en el bou de Santiago Domecq.
Les votacions dels col·lectius que componen l’Associació de Penyes Taurines d’Almassora (APTA) han estat molt renyides en l’apartat a la millor presència. El Trasto, que va celebrar el seu XXX aniversari el passat 12 d’octubre, s’ha alçat amb la victòria gràcies a l’estampa de Vidrier III, 1 cerril moradenc fosc de Partit de Resina que va sortir a la plaça Major en segon lloc. En segon lloc ha quedat el Ordi cago del Caragol i el tercer lloc ha estat per al de Santiago Domecq.
La regidora de Festes, Isladis Falcó, acompanyada en el lliurament dels premis per la reina i les dames, ha agraït a les penyes “tot l’esforç i la tasca que feu durant tot l’any per poder comprar aquests toros i que la tradició es segueixi mantenint “. Falcó ha revelat també les ramaderies vencedores en el concurs del Roser. El primer premi ha recaigut en Germans Bellés (Torre d’En Besora), el segon lloc ha estat per a Miguel Parejo (Cabanes) i en tercer lloc ha quedat Raúl Monferrer (Formiche Alt). Les tres tenen assegurada la seva presència a les festes de Santa Quitèria.
Precisament, l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha encoratjat els penyistes a continuar amb l’esforç i superar els obstacles perquè l’edició de 2018 torni a resultar atractiva per als veïns i visitants aficionats als “bous al carrer”. El programa de festes del Roser finalitzarà demà diumenge amb la serenata en honor a la Mare de Déu del Roser que interpretarà la coral Juan Ramón Herrero a les 19 hores a l’església de la Nativitat.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d