Almassora ocuparà a 20 persones desocupades durant un any a través dels tallers del Servef

Informació i Foto: http://www.almassora.es

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) ha concedit a Almassora una subvenció de 389.059,20 euros per a la realització de sengles tallers d’ocupació amb una capacitat total de 20 places. El projecte, que compta amb el suport del Fons Social Europeu, durarà un any i els beneficiaris rebran durant aquest període un sou equivalent al salari mínim interprofessional, de manera que “serà un autèntic baló d’oxigen per a moltes famílies i persones que es troben en situació de desocupació “, ha assegurat el regidor d’Ocupació, Roger Beltrán.
Els continguts dels dos tallers, per a la realització el consistori aportarà altres 180.000 euros, se centraran en tasques de paleta i en serveis administratius, respectivament. Ambdós cursos comptaran amb 10 vacants cadascun, reservades per a persones desocupades i majors de 25 anys.
L’equip de govern ha celebrat “una de les millors notícies que podríem haver rebut, ja que no només crearà treball, sinó que millorarà l’ocupabilitat i portarà noves oportunitats als nostres veïns”, ha manifestat l’alcaldessa, Merche Galí. La primer edil ha recordat el llarg camí recorregut per l’Ajuntament d’Almassora per a l’obtenció d’aquests tallers d’ocupació, ja que els tràmits per a la seva implementació van ser iniciats a principis de 2017, quan Susanna Nicolau era alcaldessa i Santiago Agustí ostentava la titularitat de l’àrea d’Ocupació.
Així mateix, les obres de transformació del Centre de Formació dutes a terme per l’equip de govern, permetran que, per primera vegada, el municipi pugui oferir el taller d’Administració. “La constant evolució del mercat de treball exigeix ​​que adaptem la formació a la demanda, de manera que, en oferir la vessant administrativa, arribem a perfils professionals més variats”, ha explicat el regidor d’Ocupació.
Cal destacar que la derivació dels candidats a cobrir aquestes 20 places serà responsabilitat del Servef. El servei valorarà el perfil professional dels demandants, així com la compatibilitat de la seva formació o experiència prèvies amb els continguts dels tallers. No obstant això, Beltrán ha recomanat als interessats a participar que s’adrecin a les oficines de Servef per comprovar “que les seves dades estan actualitzats” i corroborar “que la seva inclusió en aquest programa és viable”.
Està previst que el projecte comenci a funcionar abans que finalitzi l’any 2017. L’assistència total ascendirà a 1.920 hores, en què els beneficiaris s’alternaran les classes teòriques amb la pràctica professional. Els dos cursos aprovats consten de dues fases. Els alumnes hauran de superar la primera per accedir a la segona i poder completar la seva formació. Ens aquest sentit, els assistents a les classes de construcció s’edificaran, com a part dels treballs pràctics, una aula annexa a la Nau 2 del Centre de Formació.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: