La Pedrera Albinegra reflexiona amb la ‘Silence Cup’

La Fundació Albinegra ha dedicat aquesta setmana una sessió nova per als orelluts més joves del planter del CD Castellón.

L’Staff de la Fundació Albinegra continua innovant per afavorir la formació del planter del CD Castellón. L’últim exemple ha estat la nova pràctica que ha dut a terme l’Àrea de Metodologia per als equips prebenjamins de la Pedrera Albinegra, que ha consistit en una experiència d’aprenentatge, especialment per als entrenadors.

En aquesta activitat, “hem ajuntat els prebenjamins del planter i se’ls ha proporcionat quatre escenaris diferents on es podien manifestar lliurement i no rebien consignes d’entrenadors ni de pares. Hem identificat aquesta activitat com la ‘Silence Cup’, la copa del silenci.“, inicia el responsable de l’Àrea de Metodologia, Santi Parra.

Amb aquesta pràctica “s’ha buscat la no-intervenció per part de cap adult perquè els joves juguessin amb llibertat en quatre escenaris diferents. A posteriori, s’han generat moments d’autoreflexió on els jugadors adoptaven un coneixement més profund del joc”, continua Parra.

Amb quina finalitat?

Perquè els tècnics intentin extreure’n tot: com s’expressen, quins escenaris els motiven més, quina sensació els genera cada escenari, etc.

La Fundació Albinegra continua treballant per enriquir els coneixements del planter del CD Castellón i informarà properament de les següents activitats.

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: