La Generalitat obre al trànsit la Ronda Sud-oest de Vila-real amb l’objectiu d'”impulsar el creixement econòmic de la ciutat i de la Plana Baixa”

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha destacat que l’obertura al trànsit de la Ronda Sud-oest de Vila-real suposarà “un important impuls per al creixement econòmic de la ciutat i de tota la comarca de la Plana Baixa”.

El titular d?Obres Públiques i l?alcalde de la ciutat, José Benlloch, han signat l?acta de recepció de la ronda, que ha comptat amb una inversió de la Generalitat de més de 7,8 milions d?euros.

Segons ha assenyalat el conseller, “la Ronda Sud-oest de Vila-real serà fonamental per al transport, especialment per a la mobilitat de la indústria ceràmica, una indústria essencial per a l’economia, no només de la Comunitat Valenciana, sinó del tot el país” “. A més, ha destacat que “permetrà també garantir el desenvolupament sostenible de l’àrea industrial”.

Així mateix, Arcadi España ha valorat la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real en la realització de la ronda i ha subratllat que “aquesta actuació és una mostra més de com el treball conjunt de les institucions beneficia la consecució d’objectius que incrementen la qualitat de vida de la ciutadania”.

La Ronda Sud-oest de Vila-Real comprèn el tram entre el carrer Antic Carretera de Viver al Port de Burriana (antic Carretera d’Onda) i la nova rotonda de connexió amb el carrer Camí de les Voltes, que connecta amb els vials exteriors del polígon de Porcelanosa, punt des que el trànsit pot accedir al polígon industrial i als ramals de la N-340.

Amb una longitud de 2.078 metres, la ronda està formada per quatre trams principals i cinc enllaços, tots a nivell i resolts mitjançant glorietes, amb un disseny que permet el futur desdoblament pel costat est, dins dels límits de terra disponible.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: