La nova Tourist Info Aeroport Alacant-Elx facilita l’accessibilitat a l’oficina i ofereix informació 24 hores

El secretari autonòmic de Turime, Francesc Colomer, ha visitat les noves instal·lacions de la Tourist Info Aeroport d’Alacant-Elx Miguel Hernández, que s’ha reformat recentment per oferir millor servei als turistes.

El titular de Turisme ha destacat que aquesta nova oficina “és un espai estratègic a la Xarxa de Tourist Info”, ja que s’ubica a la terminal d’arribades de l’Aeroport d’Alacant-Elx i “és la primera línia d’interacció amb els que vénen de fora per facilitar informació, explicar la nostra història i demostrar la nostra capacitat d’acollida i la nostra voluntat de fidelitzar els turistes”.

La nova Tourist Info Aeroport Alacant-Elx ha estat remodelada per facilitar l’accessibilitat i la informació 24 hores als turistes que entren a través d’aquesta infarestructura. Colomer ha destacat que ara cada persona que entri a la Comunitat Valenciana a través d´aquest aeroport “troba en aquesta oficina un punt de trobada i acollida amb el missatge que aquí no sobra ningú i aquí són ben rebuts”.

Colomer també ha reconegut l’esforç de la gestió de l’Aeroport d’Elicant-Elx “sense el que seria molt difícil entendre el posicionament de la Comunitat Valenciana i no només de la província d’Alacant”.

La directora de l’aeroport d’Alacant-Elx, Laura Navarro, ha destacat la importància de comptar amb aquesta Tourist Info a la terminal d’arribades “per on passen tots els que arriben a l’aeroport d’Alacant”, alhora que ha valorat que tenir informació 24 hores “és una fita molt important”.

Pel que fa a les xifres de l’aeroport, ha destacat que el 2019 “va ser un any històric amb 15 milions de passatgers dels quals la meitat van ser d’arribades” i ha assenyalat que ara “estem en un 88-90% de recuperació de les xifres aquest estiu , de manera que esperem un bon estiu”.

Per part seva, el regidor de Turisme d’Elx, Carles Molina s’ha mostrat molt satisfet amb la nova oficina ubicada a l’aeroport “una de les entrades de visitants i turistes més importants que tenim a Elx”. A més, ha agraït la feina de Turisme Comunitat Valenciana pel reforç de les oficines Tourist Info d’Elx, ja que fa pocs dies es van inaugurar les noves instal·lacions de la Tourist Info Elx al parc municipal de la localitat.

Nova Tourist Info Aeroport Alacant-Elx

Turisme Comunitat Valenciana ha invertit un total de 76.222 euros per reformar les instal·lacions de l’oficina d’informació turística Tourist Info Aeroport Alacant-Elx, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat, facilitar el servei 24 hores i impulsar l’oficina com a eina de màrqueting de la Comunitat Valenciana.

Així, s’ha obert permanentment la zona frontal del mòdul, permetent l’accés a un espai on disposar d’atenció personal, digital i pantalles audiovisuals.

A més, la nova oficina compta amb servei 24 hores, mitjançant un punt tàctil d’informació amb continguts generals de la Comunitat Valenciana, de les ciutats d’Alacant i Elx, i dels serveis de les instal·lacions aeroportuàries.

També s’han instal·lat eines de màrqueting com un monitor professional de 86” i un Mini PC i programari específic, per a l’emissió de cartelleria digital i vídeo.

Previsions d´estiu

Pel que fa a les previsions d’ocupació per a aquest estiu, Francesc Colomer ha reiterat que “l’aproximació quan parlem de xifres no pot ser superficial”, perquè segons ell “no es tracta de comptar caps ni obsessionar-nos per tornar a les xifres del 2019, encara que tot sembla indicar que ens apropem molt” i ha recalcat que les xifres d’ocupació “és només una dada i ens equivocaríem si aquesta fos la gran dada satisfactòria que ens acontentés a tots”.

En aquest sentit, Colomer ha explicat que “hi ha altres mètriques molt més qualitatives com la rendibilitat, la diversificació, o la vertebració territorial perquè els visitants flueixin per tot el territori i no només als nodes més turístics”.

Pel que fa a la rendibilitat, Colomer ha reconegut que “aquest any serà diferent”. Així, s’ha mostrat preocupat per la inflació i ha assenyalat que “podria donar-se una paradoxa, que és que hi hagués una gran ocupació i una no tan bona rendibilitat”. A més, ha valorat l’esforç que està realitzant el sector turístic, que “va tancar els preus fa un any i que ara els estan mantenint i quan els costos de producció són molt més grans”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: