La nova ruta de Madrid permetrà connectar l’aeroport de Castelló amb 86 destins de quatre continents

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha manifestat que la nova ruta de Madrid “suposarà un punt d’inflexió a la connectivitat de Castelló”, ja que permetrà enllaçar amb 86 destinacions nacionals i internacionals.

La consellera ha destacat que la nova línia, els vols de la qual s’inicien el proper 31 d’octubre, “multiplicarà les possibilitats de connexió des de i cap a Castelló a través d’un hub internacional com és l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas”.

“Per tant, implica unir Castelló amb la resta del món, contribuint així a la internacionalització del sector turístic de Castelló ia reforçar la projecció exterior del teixit productiu del territori”, ha afegit.

La companyia Air Nostrum opera dins del grup Iberia-IAG i disposa de codi compartit amb l’aliança d’aerolínies Oneworld. Això permet operar des de Madrid amb un ampli ventall de destinacions internacionals i nacionals.

En concret, la ruta de Madrid possibilitarà connectar Castelló via Madrid amb 86 destinacions: 25 nacionals, 41 de mig radi i 20 de llarg recorregut.

D’aquesta manera, Castelló quedarà enllaçat amb aeroports de quatre continents (Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica) i es podrà volar, fent escala a Barajas, a llocs com Nova York, Miami, Filadèlfia, Dallas, Buenos Aires, Bogotà, Lima, Mèxic, l’Havana, Rio de Janeiro, Costa Rica, Alger, Marràqueix, Amman, Doha, Tel Aviv, Hong Kong, París, Zuric, Munic, Reykjavík o les illes Canàries, entre d’altres.

En aquest sentit, Iberia ja està promocionant la ruta Madrid-Castelló a la seva pàgina web als següents països: Estats Units, Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, República Dominicana, Equador, Guatemala, Mèxic, Paraguai, Perú , Puerto Rico, El Salvador i Uruguai.

La nova connexió, que estarà vigent durant dos anys, disposarà de cinc freqüències setmanals en dilluns, dimecres, dijous, divendres i diumenge. Els bitllets dels vols estan a la venda des de dilluns passat.

Dos avions vinilats

L’aerolínia haurà de realitzar una campanya de promoció de la ruta, amb una menció especial a les possibilitats de connectivitat associades a aquesta. En aquest sentit, Air Nostrum vinilarà dos dels seus avions per promoure la connexió Castelló-Madrid.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: