La millora laboral centra les properes activitats de AlumniSAUJI per al mes d’octubre

Informació i Foto: http://www.uji.es

El programa AlumniSAUJI ha organitzat un seguit d’activitats per al mes d’octubre que se centren en aspectes com el currículum, la nòmina i les presentacions orals en anglès, amb l’objectiu de promoure la millora laboral dels assistents a aquests cursos.

El primer dels tallers serà «Jo sí que valc: així és el CV perfecte», que tindrà lloc el 20 d’octubre a les 17 hores. A més de les nocions per a l’elaboració d’un currículum adequat a les fortaleses de cada alumne, també es donaran les pautes per adaptar-lo segons el país. Aquest taller es complementa amb un segon de temàtica similar el 27 d’octubre a les 17 hores. En aquest cas es traslladarà els coneixements adquirits sobre currículum a la xarxa social de tipus professional per excel·lència, LinkedIn.

«Components d’una nòmina, tipus de contractació i clima de treball» arriba de la mà de l’Espai Jurídic d’Estudis Laborals de l’UJI i, igual que les dues anteriors, es tracta d’una activitat gratuïta. Amb aquesta jornada, que tindrà lloc el 25 d’octubre a les 18:30 hores, es pretén explicar com s’articula una nòmina, els diferents tipus de contracte actuals i donar algunes nocions sobre drets laborals.

Finalment, «Spoken English in Academic and Professional Contexts» és un taller que en 5 sessions, del 4 de novembre al 2 de desembre, ajuda a perfeccionar les habilitats orals en anglès en tant contextos acadèmics com a professionals, des de la defensa d’un projecte final de grau o màster fins a una exposició davant d’un client.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja sigui algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I, com a aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb la UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombroses avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

Més informació: http://www.alumnisauji.uji.es

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: