La matrícula de la UNED Sènior creix un 29% en un any a Almassora

Informació i Foto: http://www.almassora.es

La matrícula de la UNED Sènior d’Almassora ha crescut un 29,1% davant de les dades de l’última edició. El curs va arrencar ahir amb 31 inscrits, set més que en l’exercici anterior. La regidora d’Educació, Maria José Tormo, ha valorat el balanç “com més que positiu, ja que confirma que l’oferta dissenyada per a aquest curs compta amb el vistiplau del alumnats”.

El consistori ha estimat oportú mantenir el preu de la matrícula per a l’exercici 2017/2018 a 140 euros, una altra de les raons que, segons l’opinió de Tormo, ha contribuït a l’augment del nombre de matrícules registrades en el termini habilitat pel SIAC. El cicle va arrencar ahir i finalitzarà el 9 de maig de 2018 amb classes dilluns i dimecres entre les 17 i les 20 hores.
El primer quadrimestre s’estendrà fins el 31 de gener i inclourà assignatures de podologia i fisioteràpia, geografia d’Espanya i educació física per a majors els dilluns, classes que van començar ahir a l’Aula de Formació de l’Ajuntament d’Almassora. Els dimecres l’alumnat indagarà en les tradicions valencianes, la igualtat com a dret davant l’administració pública i la memòria històrica.
En total, la Regidoria d’Educació ha plantejat 12 assignatures distribuïdes en dos quadrimestres i adaptades a les peticions de l’alumnat, que en aquesta ocasió va sol·licitar la inclusió de matèries relacionades amb el benestar en la tercera edat. És per això que el segon quadrimestre, que començarà el 12 de febrer, la programació inclourà classes de musicoteràpia, ioga adaptat a majors i tècniques per alleujar el dolor i l’envelliment amb esport, entre d’altres.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d