La Inspecció General de Serveis col·laborarà en el control de la gestió dels fons ‘Next Generation’

La Inspecció General de Serveis (IGS), dependent de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, col·laborarà en el control de la gestió dels fons Next Generation de la Unió Europea que corresponguin a la Generalitat Valenciana. L’òrgan de control intern del Consell elaborarà una metodologia, basada en mapes de riscos i plans d’autoavaluació, per aplicar a la gestió de les ajudes de les institucions europees per a la recuperació econòmica després de la pandèmia de la Covid-19.

Així s’ha decidit a la reunió de la Comissió Interdepartamental per a la Prevenció d’Irregularitats i Males Pràctiques (CIPIMAP) a l’Administració de la Generalitat i al seu sector públic instrumental que s’ha celebrat aquest dimarts.

Durant la trobada, els representants de la IGS han detallat com s’han elaborat els mapes de riscos i els plans individuals d’autoavaluació que s’han dissenyat perquè el personal funcionari públic de l’Oficina Valenciana de Recuperació encarregat de la gestió de les ajudes europees després la pandèmia pugui identificar els riscos de males pràctiques abans que es produeixin.

En aquest sentit, la Comunitat Valenciana és l’única autonomia que compta amb una metodologia pròpia per identificar els riscos d’irregularitats i d’ineficiències en la gestió pública que ha estat elaborada per la IGS.

La CIPIMAP està conformada per representants de totes les subsecretaries del Consell, la Intervenció General del Sector Públic i la IGS

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: