La historia de dos aficionats del Castelló que decideixen casar-se a Castalia

Informació i Foto: http://www.cdcastellon.com

Bayron i Gemma van decidir fa setmanes prendre una de les decisions més importants de la seva vida: contraure matrimoni. No obstant això, van voler fer alguna cosa diferent. “Li plantegem al nostre fotògraf la possibilitat de fer-nos el reportatge pre-boda a Castalia. Va moure cel i terra perquè féssim realitat aquest somni “, explica Gemma.

Bayron va trepitjar la gespa de Castalia, però no va ser la primera vegada. “Va ser un record de la infància de cada partit quan entrava de recull pilotes. Haver fet el reportatge en Castalia va ser un somni complert que tornaria a repetir mil vegades “, manifesta el proper nuvi orellut.

La decisió de celebrar la pre-casament al feu albinegre per Bayron és una mostra més del que significa el CD Castelló per a molts aficionats. “Anar a Castalia és anar a casa meva. De petit em portaven els meus pares i el meu avi, després vaig començar a anar jo només, fins m’escapava algun diumenge de missa quan havia d’anar per la comunió … I el millor de tot és haver-li transmès aquest sentiment a Gemma i que ara sigui ella la que tampoc vulgui perdre ni un partit “, descriu.

Per la seva banda, Gemma no s’imaginava que un club de futbol seria tan important en la seva vida. “En trepitjar la gespa em vaig sentir afortunada però el que més em va impactar va ser la cara de Bayron. A punt de plorar de l’emoció, vaig pensar que això era la cirereta del pastís per fer encara més emocionant i perfecte el llarg procés que comporta preparar un casament “, relata la dona albinegra.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: