La Fundació València CF ha estat premiada en la I Edició dels Premis ESPORTSA

Informació i Foto: http://www.valenciacf.com

La Fundació València CF ha estat premiada en la I Edició dels Premis ESPORTSA, organitzats per la Fundació SASM de Sueca, com a reconeixement al seu programa Cor Blanquinegre que, entre altres molts objectius, treballa per la salut i l’esport per a persones amb malaltia mental , perquè millori la seva integració i el desenvolupament de la seva qualitat de vida i de les seves famílies.

El programa Cor Blanquinegre de la Fundació València CF fa ús de l’esport en general i del futbol en particular per conrear i millorar l’autoestima, la comunicació, la confiança, la integració, el respecte, la tolerància i molts altres valors buscant el benefici de col·lectius com els joves en risc d’exclusió social, les persones amb discapacitat intel·lectual, els menors autistes i les persones amb malaltia mental.

La recollida del premi va anar a càrrec del director general de la Fundació València CF, Pablo Mantilla, i de l’exjugador del València CF Ricardo Arias. La mateixa es va emmarcar en les I Jornades Nacionals d’Esport i Salut Mental, celebrades per la Fundació SASM de Sueca, dedicada a l’atenció de persones amb trastorn mental greu, amb l’objectiu d’afavorir la pràctica de l’esport en entorns normalitzats entre les persones amb malaltia mental, convertint-se així en una eina de participació social que contribueixi a millorar el seu tractament. El Centre de Referència Estatal d’Atenció Psicosocial a persones amb trastorn mental greu (CREAP) de València va acollir l’esdeveniment.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: