La Fundació València CF ha estat premiada en la I Edició dels Premis ESPORTSA

Informació i Foto: http://www.valenciacf.com

La Fundació València CF ha estat premiada en la I Edició dels Premis ESPORTSA, organitzats per la Fundació SASM de Sueca, com a reconeixement al seu programa Cor Blanquinegre que, entre altres molts objectius, treballa per la salut i l’esport per a persones amb malaltia mental , perquè millori la seva integració i el desenvolupament de la seva qualitat de vida i de les seves famílies.

El programa Cor Blanquinegre de la Fundació València CF fa ús de l’esport en general i del futbol en particular per conrear i millorar l’autoestima, la comunicació, la confiança, la integració, el respecte, la tolerància i molts altres valors buscant el benefici de col·lectius com els joves en risc d’exclusió social, les persones amb discapacitat intel·lectual, els menors autistes i les persones amb malaltia mental.

La recollida del premi va anar a càrrec del director general de la Fundació València CF, Pablo Mantilla, i de l’exjugador del València CF Ricardo Arias. La mateixa es va emmarcar en les I Jornades Nacionals d’Esport i Salut Mental, celebrades per la Fundació SASM de Sueca, dedicada a l’atenció de persones amb trastorn mental greu, amb l’objectiu d’afavorir la pràctica de l’esport en entorns normalitzats entre les persones amb malaltia mental, convertint-se així en una eina de participació social que contribueixi a millorar el seu tractament. El Centre de Referència Estatal d’Atenció Psicosocial a persones amb trastorn mental greu (CREAP) de València va acollir l’esdeveniment.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: