La Generalitat Valenciana posa en marxa la campanya d’activitats nàutiques A la mar

Informació i Foto: http://www.gva.es

El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, i el secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, han signat la resolució de convocatòria de la campanya d’activitats nàutiques de la Generalitat A la mar 2018.

També es convoca el Programa Blau, que està obert a tota la ciutadania i, especialment, a centres educatius, ajuntaments, associacions juvenils, entitats esportives i altres entitats legalment constituïdes sense ànim de lucre.

La campanya inclou una sèrie d’activitats esportives, recreatives i formatives, adreçades a l’aprenentatge i la difusió dels esports nàutics, i el coneixement, la conservació i el respecte del medi marí, amb especial atenció als joves, i es realitzarà en instal·lacions i equipaments de la Generalitat en els escoles de la Mar de Benicàssim i Borriana, així com en l’alberg Argentina, de l’IVAJ, a Benicàssim.

El Programa Blau, d’octubre a juny, inclou tres possibilitats, ‘Dia blau’, “Cap de setmana blau” i ‘Setmana blava’, per a aprendre i practicar, segons edats i duració, multiactivitat nàutica, vela lleugera, iniciació i perfeccionament, vela creuer, surf de vela, piragüisme i rem.

Posteriorment, es convocarà el Programa Lliure d’Estiu per als mesos de juliol a setembre.

S’estableix un preu especial per a membres de famílies nombroses, famílies educadores, titulars de Carnet Jove i grups d’entitats col·laboradores.
La principal novetat és l’ampliació d’aquestes entitats col·laboradores a tots els ajuntaments, associacions juvenils i entitats esportives de la Comunitat Valenciana, a més dels centres docents sostinguts amb fons públics.

Les inscripcions es realitzaran exclusivament en línia, a través de la pàgina web http://www.escolesdelamar.com, a partir del dia 25 d’octubre de 2017, és a dir, l’endemà de la publicació de la convocatòria en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’, prevista per a dimarts que ve, 24 d’octubre.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: