La Generalitat Valenciana i la FVMP impulsen el ‘Curs de Turisme Cultural’ de la Fundació Cañada Blanch

La Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana i la Conselleria d’Educació i Cultura, i en col·laboració amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), impulsen el ‘Curs de Turisme Cultural’ de la Fundació Cañada Blanch, que aquest any celebra la vint-i-dosena edició.

Es tracta de formació especialitzada, l’objectiu de la qual se centra a analitzar la riquesa i gestió en aquest producte a la Comunitat Valenciana, i adreçada a emprenedors i personal de les diferents administracions que desenvolupen funcions vinculades a la gestió cultural del Turisme o del Patrimoni.

El curs, que han inaugurat aquest divendres la secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno; la secretària autonòmica de Cultura i Esport, Paula Añó, i la directora de la Fundació Cañada Blanch, Paula Sánchez, es desenvolupa fins al desembre amb sessions presencials ia distància.

A més, inclou tres visites taller a Bocairent, Dénia i Segorbe de la Comunitat Valenciana organitzades per Turisme.

Durant l’obertura, la responsable de Turisme ha destacat que “la formació i l’hospitalitat són dos valors molt estretament lligats al turisme”, ja que les expectatives dels turistes són “rebre un bon servei, però també rebre’l amb amabilitat i professionalitat”, ha afegit Moreno.

Cristina Moreno ha recordat que “tenim un gran llegat patrimonial i cultural com a conseqüència de totes les cultures que han habitat en aquesta terra” i ha posat especial èmfasi que “la missió de la Generalitat, des del punt de vista turístic, és col·laborar en la preservació dels nostres béns, posar-los en valor i promocionar-los, sempre amb criteris de sostenibilitat”.

“L’objectiu-ha continuat-, és que formin part de la nostra oferta turística i ajudin a crear economia als municipis”, que són, en definitiva, “l’escenari real del turisme”, ha subratllat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: