La Generalitat treballa perquè la Marina de València es converteixi en un port de la xarxa autonòmica després de la liquidació del Consorci 2007

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha assenyalat que la Generalitat treballa perquè la Marina de València es converteixi en un port de la xarxa autonòmica després de la liquidació del Consorci 2007.

Segons ha informat la consellera, després de la reunió del Consell Rector del Consorci que ha donat pas a la liquidació, la Marina de València “reuneix les condicions necessàries per formar part de Ports de la Generalitat, ja que té una bocana d’accés pròpia i està completament separada de l’activitat comercial que es desenvolupa a ValenciaPort”. Amb aquest objectiu, la Generalitat ha dissenyat un pla de feina.

Així mateix, ha assenyalat que s’ha pogut iniciar la liquidació del Consorci “gràcies que el Govern d’Espanya va assumir el deute que tenia contret el consorci” i que amb el pas fet avui “s’obre una nova etapa a la Marina”. En aquest sentit, la Generalitat ha proposat al‟Ajuntament de València, la idea d‟un nou consorci per poder gestionar íntegrament la Marina de València.

El Consorci València 2007 és format per un 40% pel Govern d’Espanya, un altre 40% per la Generalitat i un 20% per l’Ajuntament de València. Es va crear per transformar part del recinte portuari per tal d’acollir la Copa de l’Amèrica i actualment s’encarrega de la gestió i l’explotació de la Marina.

Informació i Foto.Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: