La Generalitat rep 9 ofertes per a la subhasta de 7 béns immobles per la venda dels quals preveu ingressar un mínim de 1’9 milions d’euros

La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic ha rebut un total de nou ofertes per als set lots de parcel·les i solars repartits a les tres províncies de la Comunitat el procés d’alienació de les quals s’ha iniciat mitjançant subhasta pública.

En concret, la Mesa de Subhastes, presidida per la directora general de Sector Públic i Patrimoni, Isa Castelló, ha procedit aquest matí a l’obertura de la documentació administrativa de l’expedient, i s’han determinat nou propostes vàlides per a quatre dels lots.

En concret, els lots que més ofertes han rebut són els de la parcel·la en sòl urbà de la Partida Balsares (2.524 m2), a Elx, el preu de la qual de sortida a la primera subhasta és de 626.944 euros i que ha rebut quatre propostes; i el lot corresponent a la parcel·la a sòl urbà del Sector de Lledó (865,3 m2) a Castelló de la Plana, que ha rebut tres propostes.

Pel que fa als immobles de Cheste (parcel·la de 1.633,17 m2 al Parc Empresarial) i Paterna (dues parcel·les al Parc Tecnològic de 5.535 m2 en total) han rebut respectivament una oferta. El preu de sortida d’aquests lots és de 123.076,20 euros en el cas de Cheste i 1.128.200 euros en el cas de Paterna, sent aquesta la de més import econòmic de tots els lots.

Per contra, ha quedat desert el procés d’alienació dels lots corresponents a Moixent (Sector ‘Corral de Pepiol’), Moncada (ampliació polígon industrial) i Albal.

Cadascun dels licitadors ha presentat una proposició econòmica en sobre tancat a través del Registre General de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic. L’obertura d’ofertes econòmiques tindrà lloc el 18 de gener del 2022 a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre.

La directora general del Sector Públic i Patrimoni, Isa Castelló, ha destacat l’interès mostrat a la major part de les parcel·les i s’ha mostrat convençuda que en posteriors processos d’alienació es podrà donar sortida a la totalitat d’aquests.

Així mateix, Isa Castelló ha assenyalat que aquests immobles “han estat descartats per les diferents conselleries per a la prestació de serveis públics i per això s’han analitzat i depurat físicament i jurídicament per a la seva alienació”.

Finalment, la responsable de Patrimoni de la Generalitat, ha explicat que, des de la posada en marxa del Visor Patrimonial, “a les consultes i ofertes que rebíem fins ara, sobretot de lindants, s’han afegit nous operadors que poden accedir de manera directa a tot el sòl disponible, això ens permet prioritzar la subhasta d’uns béns o d’altres”.

La subhasta és un dels mètodes per dinamitzar el patrimoni de la Generalitat. A més d’aquesta convocatòria, des del 2019 s’han acabat més de 15 expedients de cessió d’immobles a altres administracions.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: