La Generalitat reactiva la recollida de material d’ajuda humanitària per a Ucraïna

La Generalitat ha fet una nova crida a empreses i ajuntaments per a la recollida de material d’ajuda humanitària destinada a pal·liar la situació provocada per la guerra a Ucraïna.

Així ho ha anunciat la directora general de Coordinació del Diàleg Social, Zulima Pérez, que ha explicat que “són necessaris productes d’alimentació no peribles, material d’higiene i material sanitari, a excepció de medicines”. A més, ha concretat, que “en comptar amb excedent de roba, en aquesta ocasió no cal la seva recollida”.

Les donacions es canalitzaran, com fins ara, a través dels centres logístics ubicats a les Ciutat de la Llum d’Alacant, a Fira València i al Cocherón Provincial de Castelló.

Els particulars s’han de dirigir als ajuntaments i les empreses directament als centres logísitcs. A més, és important que els productes estiguin agrupats en palets i organitzats per categoria i, si és possible, hauran de comptar amb un inventari del que porta cada palet.

Zulima Pérez ha agraït la resposta ciutadana i de les empreses de la Comunitat Valenciana a les crides d’ajuda realitzades per la Generalitat. “S’han bolcat per fer possible que tot aquest material humanitari arribi als que més ho necessiten”.

Fins ara la Generalitat ha recollit més de 1.000 tones de material i una gran part ja s’ha enviat a Ucraïna a través de diferents vies. Així mateix, part d’aquest material també s’ha lliurat a les persones que han arribat des d’Ucraïna a la Comunitat Valenciana amb escàs o cap equipatge.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: