La Generalitat prestarà servei diari d’autobús nocturn a Mislata a partir del 15 de juny

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, a través de l’Agència de Transport Metropolità de València (ATMV), oferirà a partir del 15 de juny el servei d’autobús nocturn a Mislata. D’aquesta manera, ha destacat la consellera Rebeca Torró, “gràcies al Consell, els veïns i les veïnes de Mislata continuaran tenint servei nocturn d’autobús i, a més, comptaran amb una oferta millorada”.

Així, ha explicat que aquest servei “complementa l’oferta actual, fent que els ciutadans i les ciutadanes de Mislata pugui gaudir del transport públic durant les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana”.

Actualment, el servei d’autobús operava només de manera diürna des de les 5.20 a les 22.50 hores. En ampliar el seu horari tota la nit, des de les 23.00 hores fins a les 5.45 de dilluns a dijous, diumenges i festius inclòs, prestarà un servei continu tot el dia.

A més, les nits dels divendres, dissabtes i vespres de festiu, el servei complementarà el nocturn de metro de manera que els usuaris i usuàries puguin disposar de transport públic durant tot el dia, amb un servei d’autobús des de les 3:00 fins les 7.30 hores.

“Amb aquesta iniciativa – ha subratllat Rebeca Torró – es dóna resposta a la pèrdua de servei nocturn que prestava l’EMT i que seria finançat per l’ATMV i és una mostra més de l’aposta de la Generalitat per la mobilitat sostenible, que es complementa amb la posada en marxa dels nous títols integrats SUMA”.

En aquest sentit, l’alcalde de Mislata, Carlos Bielsa, ha agraït a la Conselleria “la seva aposta per la mobilitat metropolitana i el suport a la ciutat de Mislata” i ha destacat que aquest nou servei “garantirà un transport públic les 24 hores del dia , els set dies de la setmana, inclosos dissabtes i diumenges, servei que anteriorment no es prestava”.

“Avui és un dia important per a la ciutat de Mislata perquè millorarem notablement la mobilitat amb diàleg, treball i asseient-nos a taula a treballar entre institucions, com ha fet sempre l’Autoritat del Transport Metropolitana de València”, ha afegit l’alcalde de Mislata.

Fins ara, l’EMT prestava un servei amb freqüències d’una hora, els dies laborables de 22.30 hores fins a la 1.30 hores i els divendres i vigília de festius fins a les 3.20 hores.

El servei proposat, que tindrà freqüències de 45 minuts, transcorrerà per les avingudes principals de València, Avinguda del Cid i Gran Via Ramón i Cajal, on a la plaça d’Espanya es pot enllaçar amb el metro.

Cal recordar que amb la targeta SUMA es pot viatjar a Metrovalencia, EMT, Renfe Rodalies i MetroBus. Aquest nou títol integrat permet, a més, fer un transbordament gratuït entre diferents mitjans de transport o entre dues línies diferents d’EMT o MetroBus.

Així mateix, FGV ofereix els caps de setmana el servei nocturn ‘A la Lluna de Metrovalència’, al qual s’ha incorporat la nova Línia 10 de manera que els tramvies circularan els divendres, dissabtes i vigílies de festius fins al voltant de les 2.30 hores, segons trajectes, entre l´estació d´Alacant i les parades de Ciutat Arts i Ciències-Justícia i Natzaret.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: