La Generalitat millora el drenatge de la confluència de la CV 91 amb la Ronda d’Oriola

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat acaba de finalitzar les obres de millora de drenatge a la carretera CV 91 al terme municipal d’Oriola.

Aquestes obres s’han dut a terme a la confluència de la CV 91 amb la CV 930, Ronda d’Oriola, un punt baix on s’acumulava un calat important d’aigua i que dificultava i, de vegades, impedia l’accés a través de la CV 91 a les pedanies de La Campaneta i Sant Bartomeu, així com a l’Hospital Comarcal de la Vega Baixa ia les veïnes poblacions d’Almoradí i Guardamar del Segura, ja que aquesta carretera és un important eix transversal a la comarca.

Per resoldre aquesta situació, la Conselleria ha executat una actuació de millora de drenatge que, bàsicament, ha consistit en l’elevació de la rasant al punt baix mitjançant el desviament del sentit de circulació del marge esquerre de la CV-91 (el carril d’entrada a la ronda d’Oriola) de manera que s’ha treballat en un carril mentre el trànsit feia servir l’altre carril, sense haver de tallar la carretera.

Així mateix, s’ha procedit a la demolició de l’antiga ia l’execució d’una nova de l’illot central amb la seva nova rasant, en una longitud de 70 m. la reposició de la barrera de seguretat a una longitud de 70 m. al repintat de vorades i marques vials.

La inversió duta a terme per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per a l’execució de la millora del drenatge en aquest punt ha pujat a 25.000 euros.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: