La Generalitat llança la campanya ‘Pasqua Segura’

La Generalitat ha posat en marxa la campanya de comunicació ‘Pasqua Segura’, una iniciativa destinada a traslladar a la ciutadania el missatge de la importància de mantenir les mesures de prevenció i prudència davant el coronavirus durant Setmana Santa i Pasqua.

“No ens podem relaxar”, apunta Fernanda Escribano, directora general de Promoció Institucional, que ha destacat els bons resultats epidemiològics que presenta a hores d’ara la Comunitat Valenciana, a l’ésser l’autonomia amb una incidència acumulada més baixa de tot Espanya i una de les regions europees amb taxes més reduïdes.

“No podem permetre que una possible relaxació durant aquests dies posi el risc tot l’esforç realitzat durant les últimes setmanes per la ciutadania”, ha comentat.

Per això, la campanya, que comença demà, incideix en la idea que és compatible el descans amb la prudència i la prevenció. “Volem traslladar la idea als valencians i les valencianes que els dies festius són per gaudir i relaxar-se, però de forma segura, amb responsabilitat, amb prudència i mantenint totes les precaucions”, ha indicat Fernanda Escribano.

A través de missatges en petits espots de vídeo, falques de ràdio i suport gràfic, aquesta acció comunicativa recorda que és responsabilitat de tots respectar les mesures bàsiques de seguretat: la neteja de mans, mantenir la distància adequada, fer servir la mascareta i ventilar els espais tancats.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: