La Generalitat licita la redacció de projecte de la nova seu judicial de Xàtiva

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha licitat per un import d’1,56 milions d’euros els serveis d’arquitectura i enginyeria per a la redacció dels projectes i la direcció de les obres de la nova seu judicial de Xàtiva.

La nova seu judicial s’ubicarà sobre una subparcel·la de l’antic Reial Monestir de l’Asunción o Santa Clara i tindrà una superfície aproximada de 4.900 metres quadrats. Les noves instal·lacions acolliran cinc jutjats, la fiscalia, la clínica medicoforense, la Unitat de Valoració Forense Integral i l’equip psicosocial. També disposarà despai per a lOficina dAtenció a les Víctimes del Delicte i despatxos per als operadors jurídics.

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha destacat “aquest pas més en el compliment del Pla dʻInfraestructures Judicials, que contempla una inversió total de més de 270 milions dʻeuros”, i ha afirmat que el nou palau de Justícia “disposarà de tots els recursos necessaris per oferir un servei públic essencial i per atendre les víctimes d’aquest partit judicial”.

El termini de presentació dofertes finalitzarà el proper 20 de febrer de 2023 i el termini dexecució sestableix per terminis parcials: 6, 4 o 10 setmanes en funció de la fase de redacció del projecte en què es trobe, i en 24 mesos la durada estimada de les obres.

Pla d’Infraestructures Judicials

El Pla d’Infraestructures de la Conselleria de Justícia, amb una inversió total de més de 270 milions d’euros, contempla la construcció de nous palaus de justícia, la reforma de moltes seus judicials i l’actuació sobre moltes altres per garantir l’accessibilitat i l’eficiència energètica. Per a l’any 2023, la Conselleria de Justícia destinarà 87 milions d’euros per al Pla d’Infraestructures, fet que suposa un 25% més que l’exercici anterior.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: