La Generalitat ja treballa en l’edició de la Copa Davis del 2023 que se celebrarà a València

La Generalitat confirma que la Copa Davis se celebrarà a València, tal com estava previst, i que ja es treballa en aquesta nova edició “amb l’objectiu d’impulsar la projecció internacional de la Comunitat Valenciana, atreure turisme i promoure l’esport”, segons ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig.

Dimecres ha tingut lloc una reunió de treball entre alts càrrecs del Consell i la cúpula directiva de la International Tenis Federation (ITF), organisme que s’encarregarà de l’organització directa de l’esdeveniment.

A la trobada hi han assistit el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el director general de Turisme, Herick Campos, i el director general dEsports, Josep Miquel Moya, així com el president dITF, David Haggerty; el director executiu, Kris Dent, i el manager de l’entitat, Gonzalo Cernuda.

Al final de la reunió, el director general de Turisme ha assenyalat que la celebració de la competició esportiva de la Copa Davis a València “obre una finestra” que permet mostrar a la Comunitat Valenciana com a “terra d’oportunitats” i evidència que “ara, les coses bones, passen aquí”.

Herick Campos ha valorat l’impacte de l’anterior Copa Davis a València i ha apuntat que va tenir un retorn publicitari superior a 10 milions d’euros. “Va suposar un èxit extraordinari, tant per la projecció que va aconseguir la Comunitat Valenciana com pel propi impacte directe que suposa l’esdeveniment per al territori, per l’assistència d’organitzadors, participants i públic”, ha indicat el director general.

La Copa Davis és un dels tornejos més importants, no només al món del tennis, sinó també de l’esport. Sobre això, Herick Campos ha explicat que a la Comunitat Valenciana hi ha “una gran passió per aquest esport”, i que l’autonomia disposa d'”una de les pedreres més grans de tennistes”, i compta amb més de 9.000 federats.

Així, ha destacat que la celebració del torneig comportarà el desenvolupament dactivitats de foment de lesport base entre la població infantil i juvenil.

A la reunió hi han assistit també membres de la Diputació de València, de l’Ajuntament de la ciutat i representants de la Reial Federació Espanyola de Tennis i de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, que aquest any s’incorporen a la coordinació de l’esdeveniment.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: